Portfolio
/
Extensions/Refurbishments

Overton

Project details

Status

Constructed

Location

Hampshire

Service

RIBA 0-6

The project brief was to create a new living space suitable for a growing family in a property that had limited existing space.


With a small existing ground floor, a single storey rear extension was proposed to create a new family room that would open up onto the garden. The existing living/dining room within the existing part of the house would then become the dining room.
​A wood burner was included as a feature and focus to the room as well providing a heat source during the winter months. 

"Me and my wife were looking to extend our house and James was recommended to us by our builder. Had some excellent ideas and we good selection of designs to choose from. Was always well informed throughout our build. Very accommodating to our wants and needs. Drawings were great to look at and now wow.... Our extension is amazing... Transformed our house completely. All our friends and anyone who has seen think it's great too. Would definitely use him again and would recommend to anyone."

Darren